כותרת
> C;
1/1
שתפו אותנו ברשתות החברתיות|עשו לנו לייק

אופן ההגשה

הגשה

במנות הראשונות ניתן ליהנות
ממנת הנאם טוק ניאה – פרוסות בקר מוקפצות, שבבי אורז, עגבניות שרי, בצל סגול, בצל ירוק, כוסברה, עלי נענע וטבעות צ'ילי אדום. ברוטב תמרינדי, ליים וסויה מתוקה.
ממנת הסלט עוף מלפפונים-סלט מלפפונים טריים בשילוב עוף ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס.
ממנת לאב גאי תאילנדי -פרגית קצוצה ומוקפצת, שבבי אורז, עגבניות שרי, בצל סגול, בצל ירוק, כוסברה, עלי נענע וטבעות צ'ילי אדום. ברוטב תמרינדי, ליים וסויה מתוקה ועוד

בין המנות העיקריות ישנו הטוריקצ'ו – ה’שניצל’ היפני, נודלס מאטריות טריות בגרסאות שונות, פילה

תפריט

התפריט שלנו מושתת על המטבח האסייתי בכלל והיפני בפרט , ומורכב בעיקרו מדגים טריים המגיעים כל בוקר, שפע ירקות והרבה אורז
הרטבים מבוססים על הטעמים היפניים והאסייתיים
והתוצאה טעימה, בריאה ומשמחת
בבסיס התפריט מנות רבות של סושי, ביניהן שילובים מיוחדים שלנו,קומבינציות ייחודיות
ואת ההמצאה של האיש מאחורי הג’פניקה- הג’פנקו- פוטומאקי המוגש חם בציפוי פריך ורוטב טריאקי.