אודות מסעדת טרבוש Tarbosh Restaurant
בנוף הערבי של הגליל, ממוקמת מסעדת "טרבוש" של השף פארוק פאעור בכפר שעב.
אחרי 22 שנה של ניסיון במסעדות בתל אביב, החליט השף פארוק להתחיל לעשן נתחי בשר, בנוסף לתפריט המיוחד של המסעדה.
"חשבתי לפתוח מקום בכפר ופרסמתי את עצמי באזור, פתאום החלו להגיע אנשים מלוד, באר שבע, מרכז הארץ והגולן", הוא נזכר.
במעשנת שבמסעדה אנחנו מעשנים בשר כבש ועגל, צלי כתף, אסאדו, צוואר כבש ממולא באורז, בנוסף מכינים גם בשר "רגיל" כמו אנטרקוט, פילה, עוף בגריל, מוקפץ ומנות איטלקיות.
כמובן סלטים ערביים בטעם מיוחד כמו טאבולה ופאטוש.
המסעדה פתוחה כל השבוע בין השעות 12:00 בצהריים ועד חצות.
מומלץ להתקשר לפני ההגעה למסעדה כדי לשריין שולחן לפי מספר הסועדים ולבדוק זמינות של הנתחים הרצויים.